Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakkaiden saatavilla vuorokauden ympäri


Asiakkaasi voivat varata ajan palveluunne kellonajasta riippumatta. Voitte kuitenkin halutessanne asettaa varausennakon, kuinka lähellä nykyhetkeä olevia aikoja tarjotaan asiakkaillenne, jottei tule viimehetken yllätyksiä.

Käytettävissä kaikkialla


Buukkeria voi käyttää joka paikasta, josta on pääsy Internettiin. Voit helposti seurata varaustilannettasi paikasta riippumatta, joko tietokoneella tai mobiililaitteella.

Helppokäyttöinen


Buukkerin käyttämisestä on tehty mahdollisimman yksikertaista, jolloin palvelun käyttöönottamiseksi ei tarvitse lukea pitkiä ohjekirjoja. Myös asiakkaasi voivat helposti varata ajan ilman erillisiä kirjautumisia.

Asiakasrekisteri


Voit laittaa muistiin asiakas- ja käyntikohtaista tietoa esimerkiksi asiakkaallesi tehdyistä toimenpiteistä. Uuden asiakaskortin luonti tapahtuu automaattisesti.

Muokattavissa


Buukkerin värimaailman saa helposti vastaamaan omia tarpeita. Valmiita väriteemoja on useita joista valita.

Turvallinen


Palvelun tietoliikenne on aina suojattua ja tapatuu kryptattuna SLL:n yli. Tiedot pysyvät tallessa suomalaisilla palvelimilla, joissa on kehittynyt tietoturva. Tiedot varmuuskopioidaan 4 kertaa päivässä.

Käyttäjähallinta


Palvelussa on käytettävissä monitasoinen, muokattavissa oleva käyttäjähallinta. Jos käytät esimerkiksi sihteeripalveluita, voit itse määritellä mihin kalenterin toimintoihin sihteerisi pääsee.

Estopalvelu


Voit tarvittaessa estää ajanvaraukset ei-toivotuilta henkilöiltä asettamalla heille varauksen eston ja poistaa heidän tekemät varaukset, jolloin heidän varaamat ajat tulevat uudelleen varattaviksi.

Raportit


Seuraa varaustesi määrää ja jakaumaa reaaliajassa. Voit helposti nähdä mitkä palvelut ovat suosituimpia ja miten työt jakautuvat eri työntekijöiden kesken vuosi- ja kuukausitasolla.

Ei pitkiä sitoumuksia


Buukkeri-pavelun käyttämisessä ei ole pitkiä sitoumuksia. Palvelun käyttämisen voi lopettaa milloin vain kirjallisesti.